BT Business - шаблон joomla Mp3
MGI Invest LTD

Нашиот тим е составен од високо квалификуван, компетентен и стручен кадар кој е клучен за успехот во досегашното работење. Во нашата компанија владее тимски дух и посветеност при извршувањето на работите и унапредувањето на компанијата.

Нашиот тим кој раководи со компанијата е составен од:

Like us on facebook