BT Business - шаблон joomla Mp3
Менаџмент

Менаџмент

Успехот на една компанија зависи од посветеноста и квалитетот на своите вработени.
Ние можеме да гарантираме за истрајноста и квалитетот на нашите објекти затоа што МГИИнвестЛтд работи со сопствен тим на луѓе.
Работна мрежа од над 100 вработени професионалци кои стојат зад МГИИнвестЛтд од изработка на проектна документација до изведба на најсложените објекти

Нашиот тим:

Генерален директор:
Емил Чичевалиев д.м.и.

Генерален директор:
Александар Чичевалиев д.и.а.

Технички директор:
Маја Николовска мр.дипл.економист
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Проектанти:
Фросина Павловска д.и.а
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Сметководство:
Нина Стефановска, економски техничар
Јасмина Јаневска,економски техничар
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Правен сектор:
Филип Чичевалиев, дипл. правник
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Оператива:
Оперативен директор:
Александар Василевски,д.м.и

Горан Богдановски, Шеф на оператива
Ненад Величковски, градежен техничар
Јовица Додевски,ракувач со градежни машини
Горан Зарлинов

 

Like us on facebook