BT Business - шаблон joomla Mp3
Општествена одговорност

Нашиот став за одговорноста на компаниите кон општеството е дека ниту една успешна компанија не е целосно успешна доколку не допринесува за доброто на општеството од кое сите ние сме дел.

Ние како компанија се залагаме и допринесуваме за општеството преку донации во културата, спортот, музиката и друго. Ова е само дел од тоа што ние како компанија го имаме направено за да допринесеме во општествениот развој.

  • Спонзорство на КК МЗТ Скопје во рамките на АБА лига
  • Донација за осветлување на Македонскиот крст во Општина Аеродром
  • Спонзор на Фестивалот на забавна музика Free Zone
  • Донација за Црква св. Петка во Општина Аеродром
  • Изградба на нов кров на магацин за чување на храна во Золошка Градина Скопје

Тим

Like us on facebook