BT Business - шаблон joomla Mp3
Цел/Визија/Вредности

Ние во МГИ Инвест ЛТД имаме поставено јасни стратегиски цели. Нашата цел е да станеме компанија  во граджната индустрија која овозможува високи перформанси,ширење на меѓународниот пазар преку континуирано вложување во унапредување на сите сегменти на компанијата.

Клучните вредности по кои се раководиме во работењето се навремена и квалиттна работа, сигурност, одржливи односи базирани на чесност и искреност, и следење на нови принципи и техники на работа.

Во нашата компанија владее културата на лидерство која допринесува за високо ниво на ефикасност при работењето и желбата за постигнување на зададените цели.

Во исто време веруваме и ја градиме нашата компанија врз принципите на фер и искрен однос со нашите соработници, клиенти и вработени.

На патот за постигнување на нашите цели ние сме отворени за соработка и сме во потрага по партнери кои ги делат нашите вредности.

Тим

Like us on facebook