BT Business - шаблон joomla Mp3
Проекти

Партерно уредување на овјектот "Сонце"

About project

Rate it
0.0/5 (0 votes)
Реализирани проекти

Изградба на партерно уредување на објектот "Сонце" на детската градинка " Буба Мара"

- Градежни работи - комплет партерно уредување

- Систем за автоматско наводнување.

Project info

Изработено од: MGI Invest LTD.