BT Business - шаблон joomla Mp3
Проекти

Училиште во Кисела Вода

About project

Rate it
0.0/5 (0 votes)
Реализирани проекти

Изградба на основно училиште за деца со оштетен вид "Димитар Влахов " Скопје.

- градежни работи

- водовод и канализација

- електрични инсталации

- машинство

Project info

Изведба: Училиште во Кисела Вода
Изработено од: MGI Invest LTD.