BT Business - шаблон joomla Mp3
Проекти

Реконструкција на малата сцена во НУ

About project

Rate it
0.0/5 (0 votes)
Реализирани проекти

Реконструкција на малата сцена во НУ Македонски Народен Театар  - Скопје
- Градежно занаетчиски работи за санација на ентериер на мала сцена.

Project info

Инвеститор: Македонски Народен Театар
Изведба: Санација на ентериерна мала сцена
Изработено од: MGI Invest LTD.